+251944022222 ino@mewaeltours.com

Hier klik je op ‘Beeldscherminstellingen’ en voilà, het juiste venster staat nu voor je. U moet er wel rekening mee houden dat bij bepaalde resoluties er een zwarte balk aan de zijkanten van het scherm te zien is. Dat is onder andere het geval als u een breedbeeldscherm heeft en een resolutie voor een gewoon scherm kiest. Rechtsklik op het bureaublad en dan op eigenschappen of aan persoonlijke voorkeur aanpassen. Dan naar beeldscherminstellingen en de resolutie terug netjes zetten.

  • Ze vertelt je alles over het installeren en updaten van Windows, verwijderen van onnodige programma’s en hoe je stuurprogramma’s updatet.
  • Wel is het zo dat een maandpater prijzen misschien gedaald zijn.
  • Start nu de computer op en controleer of u beeld ziet.

Om snel de juiste iso-bestanden in huis te halen, kun je ook gebruikmaken van de Windows & Office Iso Downloader. Dit gratis programma is ontwikkeld door een enthousiaste programmeur en haalt de officiële bestanden van Microsoft binnen. Het voordeel ervan is dat je er niet alleen installatiebestanden van Windows mee kunt ophalen, maar ook van Office. Ga hiernaartoe, haal de nieuwste versie binnen en installeer die. Het programmavenster bestaat uit twee delen.

Lees Meer

Net als bij de laatste paar tussentijdse Windows 10-releases, zal Microsoft erg voorzichtig beginnen aan de uitrol. Als je Windows 11 niet handmatig installeert, kan het zomaar tot in 2022 duren voordat je de gratis update automatisch krijgt aangeboden via Windows Update. Zelfs wie expliciet naar updates zoekt, krijgt Windows 11 mogelijk niet direct aangeboden. Ben zojuist begonnen met de gratis upgrade van Win7 naar Win10.

Starten er tijden het opstarten van uw PC teveel Apps automatisch op? Apps in het Startscherm waar je geen gebruik van maakt kun je eenvoudig de-installeren. Zoek de tegel die je uit het Startscherm wilt verwijderen. De Veilige modus-opties zijn je wellicht al bekend. Hiermee start je Windows in de veilige modus, waarbij uitsluitend essentiële drivers en services worden geladen.

Windows Opnieuw Installeren? Kom Naar PC Refresh!

Start Bandicam en selecteer de geschikte opnamemodus, zoals “Rechthoek op een scherm” of “Volledig scherm”. Als u klaar bent met opnemen, klikt u op “Windows” en “G” http://driversol.com/nl/drivers/port-devices/sharp/au-sh002-serial-port-com9 en vervolgens op stop. Open de toepassing en pas uw opname-voorkeuren aan onder “Instellingen” onderaan het scherm. Voer wat u maar wilt uit in het aangegeven opnamegebied.

Meer Weten Toon MeerMeer >

Je kunt dan óf het beeld van de laptop, óf het beeld van een console tonen op het scherm, en met de HDMI switch hier gemakkelijk van wisselen. Een andere oplossing is om te proberen beide schermen met een analoog of beide met een digitaal signaal te verbinden met je laptop. Je zou bijvoorbeeld de, in het artikel genoemde, USB-A naar VGA converter kunnen gebruiken, en beide schermen met VGA aansluiten. Een andere ingang die wordt gebruikt voor beeldschermen is de DVI ingang.

Translate »