+251944022222 ino@mewaeltours.com

Als het moet kan ik in het mailadres om het wachtwoord van het Microsoft account te wijzigen, maar zelfs dat mailadres heb ik al jaren niet meer ingekeken . Pas dan krijg je de optie voor een lokaal account op 11 Home, anders blijft hij gewoon eisen dat je een Internet verbinding hebt. Gegevens waaronder persoonsgegevens (klanten, zzp’ers, overige betrokkenen zoals asielzoekers, medische gegevens) worden niet online opgeslagen, alleen lokaal. Het liefst blijf ik zo ver mogelijk weg van een microsoft account.

Als u daarna upgrade moet u wel kosten betalen. Het is nog onduidelijk hoeveel dat dan precies zal zijn. Heeft u in het eerste jaar ge-upgrade, dan hoeft u na dat jaar ook stuurprogramma’s downloaden geen kosten te betalen. Kom je er na het lezen van dit artikel toch nog niet helemaal uit met installeren, neem dan vrijblijvend contact op E-mail wij zullen proberen je weer op weg te krijgen. Weggegooide bestanden kunnen vaak worden teruggehaald met recovery software.

Grote Windows 11

Op uw USB station is een map er bij gemaakt met de naam “FileHistory” waar de backups in worden opgeslagen. Sluit uw externe USB schijf aan en zorg dat deze altijd aangesloten is en aan staat als de computer aan staat! Een USB stick met voldoende ruimte kunt u altijd laten zitten in een PC. In een laptop ook als u zorgt voor een zeer klein exemplaar. Je ziet nu een lijst met backups van het bestand, met datum erbij.

Gebruikt u eenAirPort Time Capsule, dan hoeft dit niet. Er wordt dan elk uur een back-up gemaakt van uw bestanden. Klik op Nu een back-up maken om de eerste back-up te maken. Wanneer u bestanden online bewaart, slaat u ze op in de ‘cloud’. Uw bestanden zijn dan via internet toegankelijk. Er zijn verschillende clouddiensten zoals Dropbox, iCloud, Google Drive én onze eigen Uw Computerstudent back-up dienst.

  • Het kan zijn dat je een bericht krijgt waarin om je toegangscode wordt gevraagd zodat je kan bevestigen dat je de computer wilt vertrouwen.
  • U kunt de zelfdiagnose- en reparatietools van Windows gebruiken als alternatief voor de veilige modus.
  • Als het een foutmelding betreft ontvangen wij graag een screenshot om ons onderzoek te vergemakkelijken.
  • Een lage downloadsnelheid kan liggen aan grote drukte op de downloadserver of aan je internetverbinding.

Neem je een back-up van je gebruikersaccount, dan neem je automatisch een back-up van de mappen Documenten, Afbeeldingen en Video’s, Downloads en Bureaublad. Naast de mappen Documenten, Afbeeldingen, Video’s en Muziek bevat je gebruikersaccount ook een map Bureaublad en Downloads. Klik onder ‘Een station selecteren’ op de externe harde schijf of usb-stick. Om ervoor te zorgen dat al je dierbare bestanden veilig bewaard worden, kun je een back-up maken.

Webinar Terugkijken: Hebben Jouw Werknemers Al Geklikt? Security

Als laatste optie zie je Herstellen met installatiekopie staan. Die optie kies je om een eerder gemaakte systeemkopie terug te zetten. Dit geeft aan welk besturingssysteem je wilt gaan herstellen met de systeemkopie. In dat geval kies je dan voor Windows 10, aangezien dat het besturingssysteem is waarvan je een systeemkopie wilt terugzetten. AOMEI Backupper kan ook op bestandsniveau back-ups maken.

Andere Tijden Sport

U merkt het, heel wat interessante nieuwigheden in Windows 11 werden ontwikkeld zodat u op een aangename en efficiënte manier kan werken. Microsoft optimaliseerde in Windows 11 de werkervaring voor tablet zodat de oppervlaktes vergroot en gefinetuned werden. U zal dus sneller juist tikken of beter kunnen bewegen met uw vingers op het scherm.

Bedrijven zijn daar niet echt blij mee, want deze versie barst nog van de bugs. Het is ook de versie die meest slechte start uit de geschiedenis van Windows had. Hij staat vooral bekend als de Bestandenwisser. Dát probleem is opgelost, er blijven echter helaas nog genoeg niet correct werkende zaken over.

Translate »